У Нацгвардії з’явився підрозділ за зразком НАТО

П'ятниця, 3 червня 2016, 02:34
У Нацгвардії з’явився підрозділ за зразком НАТО
ngu.gov.ua

4-та бригада швидкого реагування Національної гвардії України завершила підготовку за стандартами НАТО і отримала Бойовий Прапор.

Про це повідомляє прес-служба НГУ.

До складу підрозділу увійшли штурмові батальйони, танковий батальйон та артилерійська батарея. Також бригада має підрозділи безпілотної авіації, розвідки, зв'язку та логістики. До підрозділу потрапили як солдати з бойовим досвідом, так і новачки.

Як повідомляється, відбір до бригади проходив у кілька етапів. Спочатку перевіряли персональні дані кандидата, потім він проходив тестування. Другий етап – особисте спілкування з командуванням частини. На третьому етапі кандидат мав продемонструвати свої фізичну підготовку, витривалість організму та морально-психологічну стійкість: реакцію на безперервні дії за поганих погодних умов, удень та вночі, під час бойових дій. Також перевіряли вміння працювати у колективі та лідерські якості.

Бригада є бойовою одиницею, структура та управління якої побудовані на зразок армійських підрозділів передових країн світу. Так, для тактичного планування застосовується американська модель MDMP (Military decision making process) – військовий процес прийняття рішень. Підготовка офіцерів штабу батальйону наразі здійснюється відповідно до норм зазначеної моделі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування