Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Клінтон: якщо Трамп стане президентом, в Кремлі буде свято

П'ятниця, 3 червня 2016, 06:00

У разі перемоги мільярдера Дональда Трампа на виборах президента США в Кремлі буде "свято".

Таку думку висловила кандидат у президенти від Демократичної партії Хілларі Клінтон, виступаючи в Сан-Дієго з промовою про національну безпеку, передає Радіо Свобода.

Фаворит у боротьбі за висунення президентським кандидатом від Демократичної партії США Клінтон заявила, що її суперник від республіканців Дональд Трамп є "непридатний за темпераментом", щоб бути президентом.

2 червня під час програмної промови з питань зовнішньої політики Клінтон сказала, що пропозиції Трампа щодо зовнішньої політики є "небезпечно непослідовні". Вона описала мільярдера, як людину, що "не розуміє ні Америки, ні світу".

"Це не той, у чиї руки мають потрапити ядерні коди", – додала колишній держсекретар США.

Клінтон зазначила, що вона проводила "розумну і принципову" зовнішню політику, яка забезпечувала Сполученим Штатам провідну роль у світі.

"Якщо Дональд Трамп виграє, вони святкуватимуть у Кремлі. Ми не можемо цього допустити", – наголосила Клінтон.

Раніше Трамп заявив, що у разі обрання президентом США проведе переговори з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином, щоб спробувати зупинити ядерну програму Пхеньяна. Він також розкритикував військовий союз НАТО, членами якого є переважно європейські країни, як застарілий і надто дорогий для Сполучених Штатів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування