АТО: бойовики посилюють обстріли на Маріупольскому напрямку

П'ятниця, 3 червня 2016, 07:43

Впродовж доби, що минула, бойовики проросійських бандформувань понад 49 разів обстріляли позиції ЗС України вздовж всієї лінії розмежування сторін, з них 31 на Маріупольському напрямку.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, на Донецькому напрямку противник використовуючи міномети калібру 120 мм, намагався поцілити по декількох опорних пунктах сил АТО в районі Пісків та Опитного. Протягом 2 годин, починаючи з 20.00, 2 червня, по бійцях ЗСУ випустили 86 мін з мінометів калібру 82 мм та 10 великокаліберних мін.

Крім того, були здійснені постріли зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру та гранатометів в районі Авдіївки. Захисників шахти Бутівка російські найманці накривали вогнем з 82 та 120-мм мінометів. 

На Горлівсько-Світлодарській дузі неподалік Луганського, Зайцевого та Троїцького ворог бив з великокаліберних кулеметів, озброєння БМП та 82-мм мінометів.

Також зросла активність НЗФ й на Маріупольському напрямку, де зафіксовано 31 обстріл. Зокрема в районі Новотроїцького бойовики вкотре використали міномети калібру 120 мм, а поблизу н.п. Павлопіль 82 мм міномети. Також неподалік Березового, Гнутового позиції підрозділів ЗСУ декілька разів були обстріляні зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів, а в районі Широкиного, Славного та Тарамчука з автоматичних гранатометів. 

Біля Новозванівки на Луганщині сили АТО були обстріляні з стрілецької зброї та гранатометів, а в районі Станиці Луганської з АГС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News