Клименко відповів на питання про його знайомство з Жербицьким

П'ятниця, 3 червня 2016, 12:53

Екс-міністр доходів і зборів Олександр Клименко уряду Януковича заявляє, що не знайомий із заступником військового прокурора Жербицьким, і при цьому заявив, що його використовують.

Такий висновок можна зробити з його слів на брифінгу, який він проводив онлайн.

Йому поставили запитання, чи знайомий він з Жербицьким.

"А хто це сказав? Луценко (генпрокурор - УП)? Лещенко (депутат ВР - УП)?" - Спочатку запитав Клименко.

 

"Сьогодні використовують мене, щоб грати свої гри. Знайомий - не знайомий ... Є Лещенко, я вважаю, що він ганьбить професію журналіста, видаючи якісь чутки за правду. Все, що сьогодні йдеться - повна нісенітниця", - сказав він, змістивши акцент на джерело інформації.

На питання, де він знаходиться територіально, Клименко сказав: "Я перебуваю разом з вами в одному інформаційному просторі".

На уточнююче запитання, де ж він знаходиться, він додав: "Зараз разом з вами на прес-конференції. Не відповідаю точніше, щоб не допустити провокацій".

Раніше заступник військового прокурора Володимир Жербицький теж заявив, що не має дружніх стосунків з Олександром Клименком і вимагає від депутата Сергія Лещенка спростувань.

Як відомо, Жербицький відповідає за розслідування справ Сергія Курченка та екс-міністра Доходів і зборів Олександра Клименка.

Оксана Коваленко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News