У Росії затримували трьох американських журналістів

Субота, 4 червня 2016, 01:05

Увечері в п'ятницю, 3 червня, співробітники прикордонної служби ФСБ РФ в Адлерському районі Сочі в селі Веселе затримали американських журналістів.

Про це повідомляє російський "Інтерфакс" з посиланням на чергового управління ФСБ в Сочі.

За його словами, їх затримали на території прикордонної зони.

У свою чергу джерело в силових структурах розповіло "Інтерфаксу", що троє громадян США були затримані в прикордонній зоні поблизу населеного пункту Веселе недалеко від російсько-абхазького кордону.

"За попередньою інформацією, троє людей, які представилися громадянами США і назвали себе журналістами, перебували в прикордонній зоні поблизу російсько-абхазького кордону, не маючи на те відповідного дозволу. Свій намір вони мотивували творчими планами, про те, що нібито хотіли зняти фільм", - повідомив співрозмовник агентства.

Тим часом, в соцмережах з'явилася інформація, що затримані ведучий американського телеканалу НВО Бернард Голдберг і продюсери Уокер і Джейк Разенхауер, які знімали сюжет про виставлені на торги "олімпійські" котеджи. Також затриманий перекладач американців Дмитро Салтиковський і блогер Олександр Валов.

На даний момент затриманих відпустили, проте їх притягнуть до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News