"Київенерго" каже, що арешт її рахунків не позначиться на клієнтах

Субота, 4 червня 2016, 11:52
Київенерго каже, що арешт її рахунків не позначиться на клієнтах

ПАТ "Київенерго" заявляє, що робить усе можливе для відновлення стабільної роботи й безперебійного надання послуг киянам, у зв’язку з арештом її рахунків через штрафні санкції НАК "Нафтогаз України". 

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Також компанія гарантує клієнтам, що кошти, сплачені за послуги, зараховуються на спецрахунки, які законодавчо захищені від санкцій та арештів", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що 3 червня "Київенерго" проінформувало комітет Верховної ради з питань ЖКГ про причини та наслідки арешту рахунків компанії через штрафні санкції за газові борги 2014-2015 рр., які вже сплачені компанією.

У свою чергу комітет звернувся до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням накласти мораторій на арешт рахунків українських теплопостачальників.

"Окрім цього, "Київенерго" подало заяви до Національної поліції, Державної виконавчої служби та інших державних органів щодо зняття арешту з рахунків", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, наразі рахунки 104-х підприємств теплокомуненерго, у тому числіі "Київенерго", заблоковані через штрафні санкції НАК "Нафтогаз України".

Загальна сума нарахованих штрафів перевищує 10 мільярдів гривень (включаючи 1,5 мільярди гривень штрафних санкцій до "Київенерго").

Українська правда. Київ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News