На Луганщині бойовики провокували сили АТО на вогонь у відповідь

Вівторок, 7 червня 2016, 18:25

Бойовики у вівторок здійснили 15 обстрілів позицій Збройних сил України.

Як повідомляє прес-центр АТО, найактивніше проросійські бандформування обстрілюють українські укріплення на Донецькому напрямку, зокрема у передмісті самого окупованого міста Донецьк.

Там бойовики продовжують інтенсивно вести вогонь у районі Авдіївки, використовуючи стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети різних систем, гранатомети, а також міномети калібру 82 мм.

"Нехтуючи Мінськими домовленостями, російські найманці обстріляли захисників шахти Бутівка з 122 мм самохідних артилерійських установок та випустили при цьому 18 снарядів.
Двічі по позиціях поруч Майорська та Зайцевого супротивник відкривав вогонь з 82 та 120 мм мінометів", - зазначили у прес-центрі АТО.

На Маріупольському напрямку незаконні збройні формування двічі обстріляли опорні пункти українських підрозділів біля Новотроїцького з 82 мм мінометів, а поруч Широкиного та Мар’їнки - зі стрілецької зброї.

"На Луганському напрямку поруч Степного неприцільним вогнем з кулеметів та протитанкового керованого комплексу ворог намагався спровокувати наших бійців на вогонь у відповідь", - сказано у прес-центрі АТО.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування