Заступник губернатора Романчук зник з лікарні - журналіст

Вівторок, 7 червня 2016, 19:23

Перший заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Микола Романчук, якого відсторонили від посади за корупцію, зник з лікарні, в яку його відправили із засідання суду.

Про це повідомляє журналіст Дмитро Гнап.

"Миколаївський "Аладдін" Романчук втік з лікарні. Щойно наш одеський кореспондент Олена Васіна спілкувалася з медперсоналом 3-ї одеської міської лікарні. Ті підтвердили, що в обід Романчук виписався і зник в невідомому напрямку", - написав він на Facebook.

Водночас у прокуратурі ВВС Україна повідомили, що Романчук не втік, його виписали і вручили повістку про явку до правоохоронних органів у визначений термін.

Формально зараз Романчук вільна людина: запобіжний захід йому не обраний, а термін його утримання під вартою відповідно до ст. 208 КПК України закінчився о 22.30.

Раніше військова прокуратура  затримала Романчука за підозрою в отриманні хабара в сумі 100 тис. доларів.

Як повідомлялося, під час обшуку в його домоволодінні  виявили валізу з готівкою на суму в кілька сотень тисяч доларів США, золоті прикраси та фашистські хрести.

7 червня Романчука госпіталізували в міську лікарню Одеси: із зали Приморського районного суду підозрюваного забрала "швидка".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...