Обама: бути президентом – це не реаліті-шоу

Четвер, 9 червня 2016, 09:18

Президент США Барак Обама вважає, що Дональд Трамп на посадіі президента Сполучених Штатів Америки принесе шкоду цій країні.

Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу Ен-Бі-Сі, передає Російська служба BBC

Обама в ході майбутніх листопадових президентських виборів бачить своїм завданням необхідність нагадати виборцям, що бути президентом США – це серйозна робота, а не реаліті-шоу.

У такий спосіб він явно натякнув на телевізійну кар'єру Трампа, який забезпечив собі шанс стати кандидатом у президенти від Республіканської партії.

Обама також уперше прокоментував результати внутрішньопартійних виборів демократів. За день до цього Хілларі Клінтон закріпила свою перемогу над сенатором від штату Вермонт Берні Сандерсом.

"Я сподіваюся, що впродовж найближчих тижнів нам вдасться зібратися разом. Під час праймеріз часто буває, що люди стають дуже чутливими", – сказав Обама.

Він висловив сподівання на те, що Сандерс найближчим часом визнає поразку, що дозволить відновити єдність у рядах Демократичної партії.

У середу стало відомо, що Клінтон набрала достатнє число голосів делегатів партійного з'їзду, щоб стати першою в історії жінкою, номінованою великою партією на посаду президента США.

Її основний суперник Сандерс відмовився визнати поразку, адже фінальні праймеріз демократів у Вашингтоні (округ Колумбія) відбудуться лише наступного тижня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування