Москаль доручив відсторонити від посад цілу митну зміну

Четвер, 9 червня 2016, 11:08

Голова Закарпатської обласної держадміністрацї Геннадій Москаль доручив відсторонити з посад із подальшим звільненням усю митну зміну, працівника якої затримали на хабарі на українсько-румунському кордоні.

Про це інформує в четвер офіційний сайт губернатора.

Співробітники Закарпатського обласного управління СБУ разом із керівництвом Закарпатської митниці ДФС затримали на гарячому старшого інспектора митного посту "Солотвино", що на українсько-румунському кордоні.

Митник за 300 доларів хабара пропустив без оформлення крупну партію біжутерії для продажу на внутрішньому ринку України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею, яка передбачає ув’язнення від п’яти до десяти років із конфіскацією майна та позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

9 червня голова ОДА Геннадій Москаль дав доручення начальнику Закарпатської митниці Володимиру Колеснікову відсторонити з посад усю зміну, в якій працював затриманий, із подальшим звільненням з роботи після завершення слідства та винесення судового вироку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News