Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вертольоти РФ літають над Кримом, над зоною АТО – безпілотники

Четвер, 9 червня 2016, 14:34

У зоні проведення АТО за останню добу зафіксовано польоти 2 безпілотних літальних апаратів, повідомляє Державна прикордонна служба.

Крім того, прикордонники Бердянського та Херсонського загонів виявили польоти 3 російських вертольотів Мі-24 без перетину адміністративної межі над анексованим Кримом.

Відомство також інформує, що стан здоров’я прикордонника, якого контузило на блокпосту "Майорськ", задовільний.

Бойовики стріляли по позиціях на блокпосту "Майорськ" зі 120-мм мінометів із Горлівки. Міни розірвались безпосередньо біля блокпосту – і один прикордонник був контужений

Прикордонники у відповідь вогонь не відкривали.

А в пункті пропуску "Мар’їнка" прикордонники й митники виявили у 40-річного громадянина України, який їхав з окупованої території на "Audi", замотану в ганчірку гранату РГ-42 та книгу "Украина – это Россия" у задніх дверцятах автомобіля. Чоловіка передали поліції.

Крім того у цьому КПВВ  в багажнику одного з авто, яке прямувало на окуповану територію, виявили газовий балончик "Терен-4м". Його власника також передали поліції.  

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду "Мар’їнка" та "Гнутове" спинили 3 автомобілі, на яких українці везли на окуповану територію з порушеннями правил переміщення товарів 440 кілограмів продуктів харчування  на суму близько 50 тисяч гривень.

Крім того, на КПВВ "Новотроїцьке" у кузові вантажного авто з неконтрольованої території везли статуетки, годинники,  посуд тощо. Попередня сума оцінки предметів сягнула близько 700 тисяч гривень

Цих громадян разом з автомобілями та вантажами передано представникам ДФС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування