Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нацагентство з повернення активів оголосило конкурс на директора

П'ятниця, 1 липня 2016, 22:32

Конкурсна комісія оголосила відбір кандидатів на посаду директора Нацагентства з розшуку та повернення отриманих від корупційних злочинів активів з 19 липня.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабміну.

"У п'ятницю конкурсна комісія з обрання голови Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, оголосила конкурс на посаду голови Нацагентства", - сказано в ньому.

Документи від кандидатів будуть прийматися до 3 серпня.

"За інформацією конкурсної комісії, відбирати кандидатів будуть до середини вересня, а сам конкурс відбуватиметься у два етапи: тестування та співбесіди. Фінальне рішення про те, хто управлятиме арештованим і конфіскованим майном корупціонерів та інших злочинців, комісія планує прийняти 16 вересня", - сказано у повідомленні.

Вказується, що кандидат на посаду директора Нацагентства з повернення активів повинен володіти державною мовою і мати українське громадянство, не бути судимим і пройти спеціальну і майнову перевірку - подати декларацію про доходи та витрати за останній рік.

Як відомо, 24 лютого Кабінет міністрів України прийняв постанову про створення Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, здобутими корупційним шляхом, необхідного для запровадження безвізового режиму між Україною та ЄС.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування