Поліція перевіряє перекриття Хрещатика захисниками "айдарівця"

Субота, 2 липня 2016, 19:00

Національна поліція проводить дослідчу перевірку за фактом перекриття руху на вулиці Хрещатик у суботу.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, близько 11:30 громадяни, невдоволені рішенням Печерського районного суду, перекрили рух транспортних засобів в обидві сторони на вулиці Хрещатик.

Фото з сайту ГУ НП в Києві
Фото з сайту ГУ НП в Києві

Відомості відповідним чином зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Шевченківського управління поліції.

"На місці події працює слідчо-оперативна група. Після проведення попередньої перевірки правоохоронці нададуть правову оцінку події. Патрульні поліції направляють автомобілі в об’їзд цієї ділянки дороги", - йдеться в повідомленні.

Фото з сайту ГУ НП в Києві
Фото з сайту ГУ НП в Києві

Разом з тим, начальник головного управління Нацполіції Києва Андрій Крищенко в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив, що в результаті подій біля Печерського райсуду, де відбувається розгляд справи щодо айдарівця Валентина Лихоліта (позивний "Батя"), столична поліція нікого не затримувала і жодних повідомлень про постраждалих не отримувала.

"Протягом дня були деякі сутички, вони були короткочасові і не дуже запеклі, але затриманих на теперішній час немає. До нас звернень про постраждалих не надходило", - цитує начальника управління агентство "Укрінформ".

За словами Крищенка, наразі поліція посилила охорону Печерського суду і загалом громадського порядку в центральній частині Києва.

Водночас він повідомив, що всі районні управління та головне управління Нацполіції у Києві працюють у штатному режимі.

Як повідомлялося, представники добровольчих батальйонів та народні депутати продовжують блокувати Печерський райсуд Києва, щоб не дозволити вивезти Лихоліта, якому напередодні обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 28 серпня.

Активісти встановили великий армійський намет на Хрещатику навпроти виїзду з двору Печерського райсуду. Таким чином, автомобільний рух на ділянці автодороги між Бессарабкою і вул. Богдана Хмельницького відсутній.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування