Порошенко призначив командувача ВМС

Неділя, 3 липня 2016, 12:53
Порошенко призначив командувача ВМС

Президент Петро Порошенко призначив командувачем Військово-морськими силами Ігоря Воронченка.

Про це він сказав в ході урочистих заходів з нагоди Дня ВМС в Одесі, передають Українські Новини.

"Користуючись нагодою, хочу повідомити про своє рішення призначити на посаду командувача Військово-морських сил Збройних сил України Воронченка Ігоря Олександровича", - сказав президент.

Згідно з указом, Воронченку також присвоєно військове звання віце-адмірала.

25 квітня Порошенко призначив Воронченка в.о. командувача ВМС.

Президент також заявив про те, що заходи, які вживаються Кабінетом міністрів, Міністерством оборони та Генеральним штабом не задовольняють потреб всебічного забезпечення Військово-морських сил України.

Порошенко розпочав робочу поїздку до Одеси, де заслухав доповідь Воронченка за концепцією розвитку ВМС, йдеться в повідомленні прес-служби президента.

"Заходи, що вживаються Кабінетом міністрів, Міністерством оборони та Генеральним штабом поки не задовольняють потреби всебічного забезпечення Військово-морських сил України", - підкреслив президент.

Порошенко схвалив рішення начальника Генерального штабу Віктора Муженка та міністра оборони Степана Полторака щодо пріоритетності фінансування ВМСУ.

Президент також акцентував увагу на невирішеності питань соціального захисту військовослужбовців та членів їх сімей і доручив міністру оборони прискорити вирішення питання забезпечення житлом моряків, які вийшли з Криму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування