У Авдіївці затримали бойовика з арсеналом зброї

Неділя, 3 липня 2016, 19:02

У Авдіївці затримано колишнього активного учасника незаконного збройного формування, у якого вилучено арсенал зброї - гранати, запали до них, ножі та пістолет.

Про це 3 липня повідомили в облуправлінні Нацполіції Донецької області. 

"Співробітники зведеного загону главку отримали інформацію про те, що один з місцевих мешканців Авдіївки протягом травня-червня 2014 року брав активну участь у незаконних збройних формуваннях. Під час обшуку у квартирі правопорушника було виявлено 2 гранати Ф-1 та РГН, 3 запали до гранат, 3 ножа та газовий пістолет", - зазначили у поліції.

Власником предметів виявився 63-річний місцевий мешканець.

"Чоловік зізнався, що у 2014 році, намагаючись підзаробити, він "подався до ДНРівців" та служив на блокпості, де перевіряв автомобілі, які перетинали лінію розмежування. Отримати зарплатню йому не вдалося, тому він вирішив повернутися до рідної Авдіївки. Виявлену зброю та боєприпаси чоловік забрав із собою у якості трофею", - йдеться у повідомленні. 

Щодо бойовика відкрито ряд кримінальних проваджень одне з яких за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК.  Правопорушнику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування