Трагедія на звалищі обвалила рейтинг Садового – опитування

Вівторок, 5 липня 2016, 13:29

56% мешканців Львова не задоволені роботою міського голови Львова Андрія Садового, а 41% жителів міста позитивно розцінює його роботу.

Відповідні результати соціологічного опитування, проведеного групою "Рейтинг", оприлюднив керівник групи Олексій Антипович на прес-конференції у Львові у вівторок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Більше половини опитаних не задоволені роботою мера Львова і на цей результат має вплив недавня трагедія в Грибовичах", – сказав Антипович.

За його словами, рік тому "Рейтинг" проводив аналогічні соціологічні виміри і довіра до роботи Садового тоді становило 70%.

Водночас опитування показало, що Садовий залишається безумовним лідером симпатій мешканців Львова.

Якби вибори президента України проходили найближчої неділі, то за Садового віддали б свої голоси 12,8% всіх опитаних і 15,9% тих, хто взяв би участь у виборах. Також за "Самопоміч" жителі Львова та області віддали б голоси і на виборах в парламент – за партію Садового готові голосувати 22,8% опитаних у Львівській області та 25,7% опитаних у Львові, що є найкращим показником серед партій.

У той же час, 30% опитаних вважають, що в трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі винна влада Львова, а ще 23% звинувачують владу області. Крім того, 90% опитаних вважають будівництво сміттєпереробного заводу вирішенням проблеми з утилізацією відходів у місті.

Опитування було проведено серед 1200 повнолітніх жителів Львівської області 10-20 червня поточного року. Помилка репрезентативності не перевищує 2,8%.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News