Голосування за "узурпаторські повноваження" відбулося з порушеннями - Шкрум

Четвер, 7 липня 2016, 17:59

Голосування проекту про зміни до закону про Держслужбу відбувалося з порушенням регламенту, тому депутати мають переголосувати.

Про це "Українській правді" повідомила депутат від "Батьківщини" Альона Шкрум, коментуючи голосування парламенту за проект 4370-1.

"Відповідно до регламенту, комітет мусить надати ВР подання про рішення профільного комітету. Таке подання наш комітет не встиг дати, бо його насильно зібрали лише сьогодні о 9:30 ранку. Клопотання досі лежить на столі голови комітету", - зазначила вона.

Шкрум також додала, що крім цього під час голосування відбувалося "кнопкодавство".

"Як мінімум є три факти кнопкодавства. У мене дані письмової реєстрації, де немає підписів депутатів позафракційного Олександра Гереги, Олени Ледовських з НФ і Березенка з БПП", - сказала Шкрум.

"Березенко перебуває вдома зі зламаною ногою, Ледовських це вчора повідомляла, що її сьогодні не буде з сімейних обставин, на комітет сьогодні вона не з'явилася", - зазначила Шкрум.

Вона також навела копії з журналу реєстрації, де дійсно немає підписів згаданих депутатів, попри те, що їхні картки проголосували за закон.

 
 

Оксана Коваленко, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...