Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Обама скоротить візит до Європи через трагедію в Далласі

Субота, 9 липня 2016, 03:31

Президент США Барак Обама скоротить своє європейське турне і прибуде в Даллас, де в четвер стався напад на поліцейських.

Про це повідомляє BBC.

"Президент прийняв запрошення мера Далласу Майка Роулингс приїхати в Даллас на початку наступного тижня", - сказав офіційний представник Білого дому Джош Ернест.

Зараз Обама перебуває в Польщі, де бере участь в саміті НАТО. У суботу він прибуде до Мадрида, звідки повернеться до Вашингтона в неділю вночі. Раніше планувалося, що Обама також відвідає іспанську Севілью.

У четвер в Далласі п'ятеро поліцейських були вбиті і ще семеро отримали поранення, потрапивши під снайперський обстріл під час протестів проти вбивства поліцією двох чорношкірих громадян.

Пізніше поліція повідомила, що нападником був 25-річний військовослужбовець запасу Міка Джонсон. Він був убитий в ході перестрілки з поліцейськими.

Глава міської поліції повідомив, що підозрюваний під час переговорів з поліцією висловлював намір вбивати білих людей. Під час обшуку в його будинку були знайдені вибухові речовини, вогнепальну зброю та боєприпаси.

За даними спецслужб і міської влади, підозрюваний діяв сам і не був пов'язаний з міжнародними терористичними угрупованнями.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування