Євробачення-2017: Саакашвілі каже, що проти Одеси ведуть шалену пропаганду

Неділя, 28 серпня 2016, 18:12

Губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі заявив, що після виходу Одеси до фіналу у конкурсі на право приймати пісенний конкурс Євробачення-2017 проти міста почалася "шалена пропаганда". 

Про це Саакашвілі заявив 28 серпня на спільній прес-конференції з мером міста Геннадієм Трухановим. 

"Проти нас ведеться шалена брехлива пропаганда. Наприклад, що стосується транспортної інфраструктури. Однак після того, як у Одеси забрали 30% пасажиропотоку після заборони польотів до РФ, зростання в Одесі, попри це, склало 10%. Одеса стала єдиним аеропортом, пасажиропотоки якого "ростуть" в Україні", - заявив Саакашвілі. 

Він додав, що місто отримало гарантію, що у березні 2017 року буде відкрито новий термінал, а 29 серпня глава уряду ухвалить рішення про виділення грошей на відновлення злітної смуги в Одесі.

"Мерія також готова субсидувати чартерні перевезення, щоб не було проблем з квитками під час Євробачення", - додав Саакашвілі. 

Він зауважив, що наразі на напрямку Київ-Одеса було 2 рейси, тепер - 6. 

Також він додав, говорячи про безпеку у місті, що "у Києві за останній рік було кілька вибухів, терористичних актів, що зовсім не  радує, і в Одесі набагато безпечніше, аніж у Києві".

Українська правда 

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News