Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кремль заявляє, що Бабича досі узгоджують на посла в Україні

Четвер, 4 серпня 2016, 15:06

У Кремлі заявляють, що кандидатура Михайла Бабича на пост посла РФ в Україні досі погоджується з Києвом.

Про це заявив прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Песков, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Некоректною є постановка питання про те, що Бабичу відмовлено в агремані. Йдуть різні дипломатичні процедури попереднього погодження, які виконуються в режимі тиші. Російська сторона пропонувала і раніше пропонує відомий варіант", - сказав він.

"Разом з тим, якщо українська сторона приймає рішення про зниження рівня наших дипломатичних відносин та вважає за доцільне такий знижений режим дипломатичного спілкування, це вибір української сторони. Ми як і раніше є прихильниками і пропонуємо, щоб посол Росії був в Києві", - заявив Песков.

Як відомо, у середу заступник міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль повідомила, що питання призначення нового посла Росії в Україні поки що зняте за ініціативою української сторони.

Про це сказала заступник міністра закордонних справ з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль в інтерв'ю "5 каналу" у середу ввечері.

28 липня президент Росії Володимир Путін звільнив Михайла Зурабова з посади посла Росії в Україні.

Після цього повідомлялося про намір призначити послом РФ в Україні повноважного представника президента Росії в Приволзькому федеральному окрузі Михайла Бабича – колишнього КДБіста, який воював.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування