У МВС повідомили, що Троян вийшов з відпустки

П'ятниця, 5 серпня 2016, 22:17
В МВС кажуть, що Троян на роботі

Заступник глави Нацполіції Вадим Троян вийшов із відпустки і виконує свої службові обов'язки.

Про це у п'ятницю повідомив "Українській правді" директор департаменту з комунікацій Артем Шевченко.

"Цього тижня Троян приступив до роботи, вийшовши з відпустки. Зокрема 4 серпня він брав участь у заходах, присвячених першій річниці роботи Національної поліції", – заявив Шевченко.

Він зазначив, що при оформленні відповіді на попередній запит УП щодо дати виходу Трояна з відпустки була використана "застаріла інформація".

На запитання, чи призначена вже дата його допиту у справі про стеження за журналістом Павлом Шереметом, Шевченко порадив звернутись із цим запитанням до Генпрокуратури.

Як відомо, генпрокурор Юрій Луценко заявляв про відкриття провадження стосовно інформації про організацію Трояном незаконного стеження за керівниками "Української правди" Павлом Шереметом та Оленою Притулою.

Речник МВС зазначив також що Троян, вийшовши з відпустки, звернувся до керівника Нацполіції Хатії Деканоідзе з ініціативою внутрівідомчої перевірки стосовно інформації про стеження.

22 липня МВС вже заявляло, що Троян не організовував незаконне спостереження за журналістами, високопосадовцями та керівництвом Нацполіції.

Як повідомлялося, один із керівників "Української правди" Павло Шеремет загинув вранці 20 липня в результаті вибуху авто, яке належить Олені Притулі.

4 серпня управохоронці повідомили, що слідство у вбивстві одного з керівників "Української правди" і далі опрацьовує чотири версії.

Валентина Романенко, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування