Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прикордонники затримали водія, який проривався до Криму

Неділя, 7 серпня 2016, 20:01

У контрольному пункті "Чонгар" на межі з Кримом прикордонники затримали водія, який намагався прорватися автомобілем поза чергою.

Як повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби, у зв’язку з ситуацією, що склалася з вини окупаційної російської влади, на адмінмежі з Кримом спостерігається накопичення черг транспортних засобів. 

У неділю на КПВВ "Чонгар" водій одного з автомобілів української реєстрації, що перебував у загальному потоці, створив конфліктну ситуацію та намагався прорватися через адмінмежу поза чергою.

На прохання прикордонників повернутися на своє місце громадянин, який перебував в автомобілі, відреагував лайкою та намагався прорватися через КПВВ, ледь не збивши прикордонника.

"Наряд змушений був здійснити попереджувальний постріл вгору та затримати двох чоловіків, що перебували в автомобілі. Наразі їх передано представникам Національної поліції", - йдеться в повідомленні.

Державна прикордонна служба просить громадян поважати один одного та представників правоохоронних органів.

У прес-службі нагадали, що скупчення автотранспорту на адмінмежі виникло у зв'язку з тим, що окупаційна влада Криму без пояснення причин вранці 7 серпня зупинила пропуск осіб та транспортних засобів. Впродовж дня рух частково був відновлений.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування