Савченко з матерями провела під АП акцію на підтримку полонених

Понеділок, 8 серпня 2016, 12:20

Нечисленна акція "Не кидай своїх" з вимогою якнайшвидшого звільнення з полону бойовиків громадян України закінчилася на вул. Банковій в центру Києві поблизу будівлі Адміністрації президента України.

Депутат Надія Савченко закликала прийти звільнених з полону і родичів українських громадян, які наразі перебувають у полоні, до Адміністрації президента, щоб прискорити процес звільнення українців з полону бойовиків.

Виступаючи перед присутніми, Савченко заявила, що процес звільнення полонених необхідно прискорювати, оскільки зараз він забирає кілька місяців.

"Президент повинен був уже давно виробити реальний механізм обміну людей... Це треба спрощувати, і це можна спрощувати, і не треба піаритися, не треба говорити, що це важко - це не важко", - сказала депутат, виступаючи на мітингу в понеділок.

 
Facebook Vira savchenko


В акції брали участь понад 100 осіб.

Згодом учасники акції звернулися до президента Петра Порошенка з тим, щоб вжити конкретних заходів для звільнення людей. "Ми чекаємо конкретних кроків зі звільнення полонених", - ідеться в листі, підписаному учасниками акції.

Реклама:
 
FACEBOOK VIRA SAVCHENKO

Савченко сама вирішила віднести лист в Адміністрацію президента. Вона також повідомила, що продовжує голодування.

Вона наголосила, що сподівалася після оголошення голодовки на те, що на проблему звільнення полонених зверне увагу керівництво країни, проте цього не сталося.

"Я вважаю, що на мітинг мали прийти і народні депутати, зокрема перший віце-спікер парламенту Ірина Геращенко, і президент України", - сказала Савченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування