Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведєв пояснив, за що йому платить Порошенко

Понеділок, 8 серпня 2016, 21:53

Політтехнолог Олег Медведєв заявляє, що займається підготовкою виступів президента Петра Порошенка на громадських засадах.

Про це він сказав "Українській правді", коментуючи інформацію про те, що за перший квартал 2016 року отримав 140 тисяч гривень за написання промов главі держави.

"Як "спічрайтер Президента" не заробляю нічого, бо не є спічрайтером як таким, і не існує ані цієї посади, ані подібної функції. Глава держави має чітке стратегічне бачення розвитку країни, високоерудований в тих питаннях, які належать до сфери його конституційних повноважень, і сам фахово формулює свої думки", - розповів Медведєв.

"Але час від часу дійсно маю за честь брати участь в обговоренні, підготовці та літературно-стилістичній обробці особливо важливих виступів та промов президента. Роблю це суто на громадських засадах, - як і велика кількість інших фахівців з приватного сектору та громадських рухів, які намагаються бути корисними в реформуванні країни", - додав він.

"Щодо ж зазначених у звіті партії БПП "Солідарність" сум на моє ім'я, вони дійсно перераховані - у повній відповідності з чинним договором про співпрацю між партією та мною як політичним консультантом, політичним технологом та фахівцем з питань зв'язків з громадськістю. Наш контракт передбачав цілу низку послуг в галузі політичного піару, політмаркетингу, аналітики, вивчення громадської думки тощо", - розповів політтехнолог.

"Зрозуміло, що сплачуються всі належні податки та збори. Вагома частина тих коштів, які надходять від партії на мій рахунок, реалізується на фінансування моїх витрат, необхідних для забезпечення прийнятної якості зазначених консультаційних послуг. Їхня частка в загальному партійному бюджеті, до речі, може бути вирахувана коректно лише після публікації консолідованого звіту, який охоплює доходи та витрати регіональних структур партії", - пояснив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування