Апеляційний суд залишив заступника прокурора Київщини під вартою

Вівторок, 9 серпня 2016, 17:58

Апеляційний суд Києва залишив під вартою заступника прокурора Київської області Олександра Колесника з можливістю внесення застави у розмірі 5,512 млн гривень.

Про це сказано у повідомленні на сайті суду.

9 серпня колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту на ухвалу слідчого судді Солом’янського районного суду міста Києва від 14 липня 2016 року.

У результаті суд продовжив підозрюваному Колеснику строк тримання під вартою до 11 вересня 2016 року включно з альтернативою внесення застави у розмірі 4000 мінімальних заробітних плат -  5,512 млн гривень.

Повний текст ухвали буде проголошено 15 серпня 2016 року о 15 год. 30 хв.

21 травня Солом'янський райсуд заарештував заступника прокурора Київської області Олександра Колесника на 2 місяці з можливістю внесення застави в розмірі 5,5 млн грн.

Як відомо, в п'ятницю, 5 серпня, представники Генпрокуратури прийшли до будівлі Національного антикорупційного агентства з обшуком

Підставою для обшуку в НАБУ Генпрокуратура назвала прослуховування фігурантів справи заступника прокурора Київської області Олександра Колесника.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...