Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві в чоловіка стріляли за відмову вийти з машини

Субота, 3 вересня 2016, 15:28

У Голосіївському районі Києва двоє зловмисників кілька разів вистрелили в чоловіка, який відмовився на їх вимогу вийти з автомобіля.

Як повідомляє прес-служба поліції Києва, 25-річний чоловік отримав непроникаючі вогнепальні поранення.

Повідомлення про подію надійшло на спецлінію 102 від лікаря швидкої медичної допомоги. На виклик виїхала слідчо-оперативна група поліції.

На місці події до правоохоронців звернулася 22-річна киянка, яка пояснила, що близько 21-ї години вони з хлопцем після відпочинку у лісі зупинилася автомобілем біля зупинки "Лісова", що в Голосіївському районі.

Несподівано зі сторони водійського сидіння, де знаходився її 25-річний товариш, підбігли двоє невідомих і наказали чоловіку вийти з машини. Він відмовився, за що один із чоловіків вистрелив кілька разів у потерпілого.

Працівники поліції оглянули місце злочину, звідки вилучили чотири предмети, схожих на гільзи. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події, опитують можливих свідків і проводять заходи, спрямовані на встановлення підозрюваних осіб.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування