Нацполіція засекретила склад слідчої групи у справі Шеремета

Понеділок, 5 вересня 2016, 14:38
Нацполіція засекретила склад слідчої групи у справі Шеремета

Головного слідче управління Національної поліції не розкриває дані про склад слідчої групи, що займається розслідуванням справи про вбивства журналіста Павла Шеремета.

Про це йдеться у відповіді Головного слідчого управління  Національної поліції у відповідь на інформаційний запит "Української правди".

УП поцікавилося у Нацполії тим, скільки слідчих займаються розслідуванням вбивства журналіста та одного із керівників УП Павла Шеремета. Таож УП цікавилася, який досвід роботи у правоохоронних органах мають ці слідчі та чи мають вони на своєму рахунку успішно розкриті справи.

"У зв’язку з тим, що розголошення запитуваної Вами інформації може зашкодити досудовому розслідуванню та враховуючи положення ч.5 ст.6 Закону України "Про доступ до публічної інформації" Головного слідче управління Національної поліції не може надати вказані відомості", - сказано у відповіді Нацполіції.

 

Один з керівників "Української правди" Павло Шеремет трагічно загинув уранці 20 липня в результаті вибуху авто керівника видання Олени Притули, в якому він перебував.

Поліція кваліфікувала подію за статтею "умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб".

Голова МВС Арсен Аваков заявив, що Нацполіція готова заплатити 200 тисяч гривень за будь-яку інформацію, яка стосується вбивства журналіста Павла Шеремета.

1 вересня УП стало відомо, що Печерський райсуд Києва затягує розгляд клопотань щодо надання доступу до телефонних розмов у справі вбивства Павла Шеремета.

Роман Кравець, Тетяна Кусок, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News