Бойовики у понеділок 8 разів обстріляли позиції сил АТО

Понеділок, 5 вересня 2016, 19:12

У прес-центрі АТО кажуть, що ситуація у зоні конфлікту залишається контрольованою і в цілому характеризується дотриманням "режиму тиші", за винятком поодиноких збройних провокацій з боку бойовиків. 

Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому у понеділок ввечері.

Згідно з інформацією, на Донецькому напрямку провокативні обстріли з боку бойовиків відбулися в районі населеного пункту Луганське та поблизу Авдіївки. При цьому незаконні збройні формування застосовували стрілецьку зброю та гранатомети. 

На Маріупольському напрямку, поблизу Широкиного вогонь вів снайпер бойовиків.

"Загалом, з опівночі і до 18.00 5 вересня 2016 року, по всій лінії зіткнення зафіксовано 8 обстрілів, при цьому важке озброєння ворог не застосовував. Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських угод", - зазначили у прес-центрі АТО.

Як відомо, 26 серпня у Мінську було домовлено про припинення вогню по всій лінії розмежування з 00.00 години 1 вересня, однак бойовики час від часу продовжують обстрілювати позиції сил АТО.

Зокрема, у неділю ввечері поблизу Троїцького Луганської області відбулося бойове зіткнення між українськими військовими та групою бойовиків.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News