70 співробітників "Інтера" вийшли із заблокованого офісу – прес-служба

Понеділок, 5 вересня 2016, 21:59

Близько 70 співробітників заблокованого офісу телеканалу "Інтер" за допомогою народних депутатів о 19.30 залишили територію телецентру.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

"Співробітники поліції розблокували вихід з телеканалу і дозволили людям вийти. Особи, які блокують телеканал, в цей час викрикували образи і погрози на адресу людей, що виходили", - сказано у повідомленні.

За даними прес-служби, в'їзд і вхід на територію телеканалу станом на 21:00 було заблоковано, ворота завалено купою автомобільних покришок.

"Досі заблоковано доступ журналістів до своїх робочих місць і виїзд знімальних груп", - зазначається у заяві.

Раніше вдень телеканал повідомляв, що подав у Генпрокуратуру України, МВС, СБУ, Нацполіцію заяву про скоєння злочину у вигляді перешкоджання професійній діяльності журналістів.

Водночас начальник столичного главку поліції Андрій Крищенко у понеділок ввечері повідомив в ефірі 112 телеканалу, що телеканал "Інтер" ще не передав в ГУ Нацполіціі України в Києві заяву про перешкоджання журналістській діяльності, пише "Інтерфакс-Україна".

У понеділок, 5 вересня, учасники протестів привезли під офіс "Інтера" шини. Учасники акції звинувачують "Інтер" у роботі на Кремль.

У неділю на офіс "Національних інформаційних систем", які створюють новини для телеканалу "Інтер", відбувся напад. У результаті в офісі почалася масштабна пожежа, низка людей отримали поранення.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування