Робота телеканалу "Інтер" заблокована

Вівторок, 6 вересня 2016, 11:09

Головний телецентр "Інтер Медіа Груп", звідки здійснюється мовлення телеканалів "Інтер" та "НТН", другу добу знаходиться в облозі.

Про це інформує у вівторок прес-служба групи.

Група журналістів "НТН" та працівники, що забезпечують ефір телеканалів, знову не змогли потрапити на свої робочі місця. Люди, які вже другу добу блокують головний телецентр медіагрупи, перегородили вхід на територію телецентру.

"В діях осіб, що блокували доступ журналістів до своїх робочих місць є пряме перешкоджання законній професійній діяльності журналістів, що в Україні є кримінально караним діянням", – наголошують медійники. 

"Телеканал "Інтер" за останні три дні подав до Генеральної прокуратури, Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки, Національної поліції 10 заяв про скоєння злочинів. Наразі ніякої реакції правоохоронців на подані заяви немає", – також вказано в коментарі.

4 вересня на офіс "Національних інформаційних систем", які створюють новини для телеканалу "Інтер", було скоєно напад. У результаті в офісі почалася масштабна пожежа, низка людей отримали поранення.

5 вересня, учасники протестів привезли під офіс "Інтера" шини і оголосили безстрокову акцію протесту. Учасники акції звинувачують "Інтер" у роботі на Кремль.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування