У 30 бригаді заперечили слова Авакова про участь в атаці на "Інтер"

Вівторок, 6 вересня 2016, 13:31

30 окрема гвардійська механізована бригада Збройних сил України заперечує заяву міністра внутрішніх справ Арсена Авакова про участь її колишніх бійців у нападі на телеканал "Інтер" в неділю.

Про це йдеться у повідомленні бригади на Facebook.

"Що стосується військовослужбовців, які відслужили в бригаді та на даний час вже звільнені з військової служби, то всі вони перевірені високою ціною війни, і не беруть участь у безглуздих, комусь вигідних подіях, зокрема – в можливих політичних іграх", – заявили бійці.

Вони назвали заяву Авакова нічим не підтвердженою.

"Подібні заяви не лише компрометують та дискредитують чесне ім’я 30 окремої гвардійської механізованої бригади, а й збільшують кількість спроб дестабілізувати ситуацію в країні, над чим так активно працюють спецслужби РФ", – додали у бригаді.

Як відомо, у понеділок Аваков заявив, що серед нападників на "Інтер" були "в основному, у минулому – військовослужбовці 30-ї бригади Збройних сил, які об'єдналися в такому протесті".

Як відомо, у неділю на офіс "Національних інформаційних систем", які створюють новини для телеканалу "Інтер", відбувся напад. У результаті в офісі почалася масштабна пожежа, низка людей отримали поранення.

Протести під офісами каналу тривають досі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News