До розслідування пожежі на "Інтері" залучать лабораторії ДСНС

Вівторок, 6 вересня 2016, 14:38

Представники Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а саме працівники пожежних лабораторій, в якості експертів братимуть участь у розслідуванні причин пожежі в будівлі телеканалу "Інтер".

Про це повідомив глава ДСНС Микола Чечоткін, передає Інтерфакс-Україна.

"Я думаю, що спільно з Національною поліцією нам вдасться встановити характер і причини загоряння", - цитує Чечоткіна прес-служба МВС України у вівторок.

Він також спростував чутки про те, що в приміщенні телеканалу були виявлені протитанкові міни.

"За нашою інформацією, ніяких протитанкових мін або інших вибухонебезпечних предметів у вигляді вибухових пристроїв не було", - заявив Чечоткін.

За даними ДСНС України, виникнення надзвичайної ситуації в приміщенні телеканалу "Інтер" не пов'язане з природними або техногенними причинами. Що спричинило займання, наразі встановлюють правоохоронці.

Як повідомлялося, 4 вересня на офіс "Національних інформаційних систем", які створюють новини для телеканалу "Інтер", було скоєно напад. В результаті в офісі розпочалася масштабна пожежа, є постраждалі.

5 вересня учасники протестів привезли під офіс "Інтера" шини та оголосили безстрокову акцію протесту. Учасники акції звинувачують "Інтер" у роботі на Кремль.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...