Добродомов каже, що з "Інтером" співпрацював не він, а "Народний фронт"

Вівторок, 6 вересня 2016, 15:30

Позафракційний депутат Дмитро Добродомов звинуватив партію "Народний фронт" у фінансуванні телеканалу "Інтер" шляхом розміщення у його ефірі значної кількості рекламних роликів.

Про це він написав у своєму блозі на УП, коментуючи заяву голови фракції "Народний фронт" Максима Бурбака, який закликав перевірити можливу співпрацю Добродомова, Сергія Капліна і Борислава Берези зі скандальною російською журналісткою Марією Столяровою, яка працювала на "Інтері".

Добродомов заявив, що "Народний фронт" перед виборами 2014 року розмістив в ефірі "Інтера" рекламних роликів на суму більше 12 млн гривень і навів перелік деяких з них.

"Усі ці данні є у відкритому доступі, їх можна взяти в ЦВК. Наголошу, що креативним продюсером "Інтера" у той час була саме Марія Столярова, через яку "проходили" всі агітаційні ролики, у тому числі й "Народного фронту", – додав він.

Також Добродомов вважає, що десятихвилинні ролики екс-прем'єра Арсенія Яценюка виходили на "Інтері" також не безкоштовно. На його думку, це стало причиною того, що "Опозиційний блок" не голосував під час першої спроби відправити уряд Яценюка у відставку.

Депутат стверджує, що сам ніколи не розміщував в ефірі "Інтера" чи інших центральних каналів рекламних роликів. Крім того, за його словами, його не запрошували на політичні ефіри на цьому каналі, оскільки він виступав за кримінальне покарання Юрія Бойка та Дмитра Фірташа.

Також він додав, що його партія "Народний контроль" у січні підтримала голосування Львівської обласної ради з вимогою позбавити "Інтер" ліцензії.

На його думку, "заява Бурбака – це помста за викривальну діяльність корупційних оборудок Яценюка і Ко".

"Не маю сумнівів, що цей брудний інформаційний закид з'явився з подачі (депутата від НФ Сергія) Пашинського. Я виграв суд проти нього щодо його причетності до розкрадання нафтопродуктів Курченка, котрі так і не дійшли до української армії. Після цього ж його команда обіцяла знищити нас", – додав він.

При цьому Добродомов так і не пояснив, чому його прізвище фігурувало у листуванні Столярової.

Як відомо, раніше Бурбак закликав Добродомова, Капліна і Березу скласти мандати. Також він заявив що "Народний фронт" подав заяви у правоохоронні органи з проханням перевірити їхню причетність до Столярової.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...