В Одесі сталася стрілянина в готелі, затримані 22 особи

Середа, 7 вересня 2016, 01:32

В Одесі поліція затримала понад 20 осіб, які влаштували перестрілку в курортній зоні міста.

Про це, посилаючись на головне управління Національної поліції області, повідомляє УНІАН.

Співробітники поліції Одеси затримали групу осіб, які 6 вересня пізно ввечері влаштували перестрілку в готелі Villa le Premier, за адресою провулок Банний, 3 - район 10-й станції Великого Фонтану.

Як відзначили в поліції, в ході проведення оперативних заходів стало відомо, що конфлікт стався між двома власниками зазначеного готелю.

"Для з'ясування стосунків вони найняли охоронне агентство "АС" (м Дніпро) - з одного боку, "Олімп Південь" (Одеса) - з іншого боку. В ході збройного зіткнення постраждалих немає", - відзначили в главку.

Всі затримані: 12 осіб з охоронного агентства "АС" і 10 осіб - з "Олімп Південь" доставлені в Шевченківське відділення Приморського відділу поліції для з'ясування обставин.

Як стало відомо, одна з груп охоронного агентства забарикадувалася в готелі і відмовлялася допускати опонентів, які зробили спробу потрапити всередину. У цей час пролунали постріли, постояльці готелю і жителі прилеглих будинків сильно налякалися, в поліцію надійшла інформація про нібито захоплення заручників.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування