Комітет Ради вимагає оперативно розслідувати підпал "Інтера"

Середа, 7 вересня 2016, 17:03

Парламентський комітет з питань свободи слова та інформації вимагає у найкоротші строки розслідувати підпал будинку, в якому розташований офіс "Національні інформаційні системи", що виготовляє програми для телеканалу "Інтер".

Про це заявила керівник комітету, заступник голови фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар в ході засідання в середу, передає Інтерфакс-Україна.

"У комітеті з питань свободи слова немає іншої позиції, окрім тієї, що вимагати максимально швидкого, оперативного та інформативного розслідування, а також засудження будь-яких форм напади на ЗМІ, які містять в собі ознаки перешкоджання журналістській діяльності", - заявила вона.

Засідання парламентського комітету з питань свободи слова та інформації розглядає, крім іншого, і відбулися минулої неділі події в Києві, коли невідомі особи підпалили на вул. Щусєва офіс компанії "Національні інформаційні системи", що виробляє програми для телевізійного каналу "Інтер".

Як відомо, 4 вересня на офіс "Національних інформаційних систем", які створюють новини для телеканалу "Інтер", було скоєно напад. В результаті в офісі розпочалася масштабна пожежа, є постраждалі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News