У Трампа не впевнені, що Обамі варто було вводити нові санкції проти РФ

Понеділок, 2 січня 2017, 00:28

Представник перехідної команди обраного президента США Дональда Трампа Шон Спайсер заявив, що не впевнений в справедливості введених в кінці грудня американських санкцій проти Росії.

Про це він заявив у неділю в інтерв'ю телеканалу АВС, передає "Інтерфакс-Україна".

"Чи була ця відповідь пропорційною діям (Росією - ІФ)? Може бути, так, а може, й ні. Тут треба все обдумати", - сказав він.

"По-моєму, одне з виникаючих питань якраз полягає в тому, навіщо нам акція подібних масштабів", - додав Спайсер, який після інавгурації Трампа посяде посаду представника Білого дому.

Як повідомлялося, 29 грудня Обама підписав указ про нові санкції щодо Росії. Як заявили в американському Мінфіні, обмеження торкнуться шести осіб і п'яти російських організацій, включаючи ФСБ. Зокрема, в список потрапили керівник ГРУ Генштабу Ігор Коробов і три його заступника.

Також, як стало відомо, США висилають 35 російських дипломатів з Вашингтона і Сан-Франциско. Вони зобов'язані покинути країну протягом 72 годин. Причиною вказується кампанія переслідування з боку Росії проти американських дипломатів в Москві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...