Нардеп від БПП готова привезли Ле Пен в Україну і показати зону АТО

Середа, 4 січня 2017, 18:36

Нардеп від БПП та голова підкомітету з питань безпеки державних інформаційних систем комітету ВР з питань нацбезпеки та оборони Ірина Фріз заявила, що готова організувати візит кандидата у президенти Франції Марін Ле Пен в Україну. 

Про це Фріз заявила на своїй сторінці у Facebook 4 січня.

"З приводу заяви кандидата у Президенти Франції Марін Ле Пен щодо Криму. Як член міжпарламентської групи дружби Україна-Франція, я готова організувати візит пані Ле Пен в Україну для того, щоб вона на власні очі побачила ситуацію в країні та здійснила візит на схід в зону АТО - щоб побачити наслідки "руського миру", - зазначила Фріз.

"Переконана, що Ле Пен, незважаючи на трансляцію російської риторики щодо України, є патріоткою Франції. Переконана у тому, що завдяки візиту в Україну вона змінить свою риторику", - додала нардеп.  На її думку, "Ле Пен, нажаль, не досить розуміє роль Росії у кризових явищах", у т.ч. у самій Франції.

Як відомо, раніше лідер французьких ультраправих, кандидат у президенти Марін Ле Пен заявила, що анексія українського Криму Росією "не була незаконною", оскільки на референдумі "люди проголосували за те, щоб приєднатися до Росії".

Після цього у Службі безпеки України заявили, що не виключають заборони для Ле Пен на в'їзд до України. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування