У Києві та Харкові скасували деякі рейси до Стамбула

Субота, 7 січня 2017, 12:29
У Києві та Харкові скасували деякі рейси до Стамбула

Вранці 7 січня скасовано два авіарейси з міжнародного аеропорту "Бориспіль" до Стамбула.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на дані онлайн-табло аеропорту. 

Згідно з даними табло, скасований рейс TK 458 (час вильоту 10.45, Turkish Airlines), а також рейс PS 9558 (час вильоту 10.45, Ukraine International Airlines), обидва - з терміналу D.

Напередодні в.о. директора аеропорту Євген Дихне в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив, що снігопад у Стамбулі може не дозволити відправити літак до цього міста.

Разом  з тим на рейси до Стамбулу, призначені на 12:30 7 січня, наразі проводиться реєстрація. 

 

Згодом стало відомо, що рейси компанії Pegasus та Atlasglobal Ukraine, які мали вилетіти до Стамбула з міжнародного аеропорту "Харків" (МАХ) о 2:40 і 13:30 відповідно, скасовано.

"Скасування рейсів пов'язане з метеоумовами в Стамбулі", - повідомили у аеропорту Харкова, пише "Інтерфакс-Україна". Також у МАХ зазначили, що нічний снігопад у Харкові практично не вплинув на роботу аеропорту.

Як повідомляє видання NewsTurk, у Стамбулі складні погодні практично паралізували весь рух транспорту, у т.ч. морські та авіаперевезення. Муніципальні пороми Стамбула Şehir Hatları повідомили про припинення руху по всіх маршрутах через Босфор, також скасовано поромне сполучення İDO між Стамбулом і Бурсою.

У стамбульських аеропортах імені Ататюрка і Сабіха Гекчен лишаються тисячі пасажирів через скасування більшої частини внутрішніх і міжнародних рейсів. Авіакомпанії просять своїх клієнтів перевіряти розклад рейсів перед тим, як виїжджати в аеропорт.

 

Турецькі ЗМІ повідомляють про величезні затори на трасі ТЕМ у зв'язку з частими дорожніми аваріями.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування