Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Авдіївці обстріли зруйнували 28 будинків

П'ятниця, 3 лютого 2017, 11:45

Віце-прем'єр Геннадій Зубко повідомив, що під час загострення ситуації у Авдіївці в результаті обстрілів були зруйновані 28 житлових будинків.

Про це він сказав під час засідання держкомісії з питань безпеки та надзвичайної ситуації в Авдіївці.

"За ці дні було зруйновано 28 будинків житлового сектору, а також вчора ввечері під час обстрілу, як наметового містечка, а також другої школи, яка знаходиться поряд із наметовий містечком, де був центр по прийняттю гуманітарної допомоги, були постраждалі особи", - сказав він.

За його словами, наразі "здійснюються заходи для початку відновлювальних робіт по індивідуальному сектору і по багатоповерховим двом будинкам, в які вчора влучив снаряд".

Зубко додав, що будматеріали направляються із 11 областей України.

Як відомо, опівдні у середу російська сторона у Спільному центрі з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін надала українським військовим письмове підтвердження гарантій припинення вогню у районі прифронтової Авдіївки Донецької області.

Раніше на засіданні уряду віце-прем'єр Геннадій Зубко зазначав, що саперні, аварійно-рятувальні і ремонтні бригади знаходяться в стані повної готовності,щоб вирушити на місце для відновлення електропостачання в Авдіївці, але їм заважає відсутність режиму тиші.   

Читайте також: "Замерзнути у вогні. Що відбувається в Авдіївці?"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування