Росія вдвічі збільшила потік пропагандистів на Донбас – розвідка

Понеділок, 6 лютого 2017, 10:43

Росія збільшила кількість спеціальних груп російських "журналістів", для зйомок пропагандистських відеороликів про обстановку на Донбасі.

Про це йдеться у повідомленні ГУР Міноборони України у Facebook.

Вказується, що Росія активізувала інформаційну кампанію зі звинувачення України в порушенні Мінських домовленостей.

"Для зйомок пропагандистських відеороликів про обстановку на Донбасі вдвічі збільшено кількість спеціальних груп російських "журналістів", до складу яких залучені офіцери Центру інформаційного протиборства (Новочеркаськ) ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що суттєві втрати російських окупаційних військ спричинили "переповнення лікувальних закладів Донецька, які переведено на посилений режим роботи".

Також у ГУР повідомили, що через погіршення морально-психологічного стану військовослужбовців 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ5 лютого у н.п.Хрустальний повісився військовослужбовець 7 окремої мотострілецької бригади – Нарджигитов Шакур Куземкинович, 1963 р.н.

Як відомо, за добу, 5 лютого, у зоні проведення АТО зафіксовано 94 обстріли, бойовики вели вогонь з танків, артилерії, 120- та 82-мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News