Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ГПУ заявила, що не обшукувала Мосійчука

Вівторок, 7 лютого 2017, 14:06

У Генпрокуратуры заявляють, що обшуки пов’язані виключно з протиправним заволодінням нерухомим майном і не мають відношення до діяльності адвокатів чи нардепа Ігоря Мосійчука.

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

"Проведено більше десяти обшуків, у тому числі за фактичним місцем проживання адвокатів", - йдеться у повідомленні.

"При цьому зазначені обшуки не мали будь-якого відношення безпосередньо до адвокатської діяльності Л. Сівакова та А. Мамалиги, а були пов’язані виключно з фактом протиправного заволодіння нерухомим майном – приміщеннями загальною площею майже 2,5 тис кв м, які розташовані у м. Києві", - повідомляє ГПУ.

"Проведення обшуків не мають будь-якого відношення до народного депутата Ігоря  Мосійчука", - стверджують у ГПУ.

У прокуратурі зазначили, що розслідують протиправне відчуження майна одного з підприємств та зловживання співробітників реєстраційної служби міськрайонного управління юстиції Київської області.

У коментарі "Українській правді" речник Генпрокурора Лариса Сарган пояснила, що у Василькові за адресою приймальні Мосійчука зареєстрований також офіс одного з адвокатів.

"Вони побачили, що там офіс народного депутата і поїхали. Відповідно, обшуки не проводилися", - сказала Сарган.

Як відомо, один із адвокатів, яких обшукала ГПУ, є помічником нардепа Ігоря Мосійчука. Нардеп уже повідомив, що обшук закінчився і ГПУ нічого не знайшла. "Жодних слідів злочинної діяльності не виявлено", - заявив Мосійчук.

Як відомо, 7 лютого, депутат Радикальної партії Андрій Лозовий повідомив про обшуки в приймальні депутата Ігоря Мосійчука та адвоката Андрія Мамалиги.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...