Маккейн про Путіна: немає ніякої моральної тотожності між цим м’ясником і США

Середа, 8 лютого 2017, 03:45

Американський сенатор-республіканець Джон Маккейн різко розкритикував спроби говорити про моральну тотожність дій Росії і США.

Про це повідомляє CNN.

Під час виступу в Сенаті Маккейн говорив про російського опозиціонера Володимира Кара-Мурзу, який нещодавно був госпіталізований з отруєнням.

"Володимир знав, що (президент Росії Володимир) Путін є вбивцею. І він вбивця. І він цілком може бути наступною мішенню. Володимир знав, що немає ніякої моральної тотожності між Сполученими Штатами і путінською Росією," - сказав Маккейн, який є критиком риторики Трампа щодо Росії.

"Немає ніякої моральної еквівалентності між цим м'ясником і головорізом  полковником КДБ і Сполученими Штатами Америки, країною, яку Рональд Рейган називав сяючим містом на пагорбі. І стверджувати про якусь моральну еквівалентність між двома країнами є проявом або жахливої дезінформованості, або неймовірної упередженості", - заявив Маккейн.

Маккейн під час промови перерахував ряд інших загиблих критиків Путіна і журналістів, у вбивстві яких підозрюють російський уряд.

Ця заява Маккейна відбулася після того, як в інтерв’ю Fox News президент США заявив про повагу до Путіна. При цьому, коли Трампу нагадали про зв’язки Путіна з політичними вбивствами журналістів та опозиціонерів, він відповів, що є багато вбивць і США не така невинна країна, по суті, прирівнявши дії двох країн.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування