Гройсман розхвалив свій уряд і запевнив, що він не популіст

Середа, 8 лютого 2017, 11:09

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман обурений заявами деяких політиків, які критикують уряд.

Про це він заявив, відкриваючи засідання Кабінету міністрів.

"Хотів би прокоментувати те, чим ми відрізняємося від деяких політиків, які останнім часом, коли вони добре відпочили на нормальних курортах, не злазять сьогодні з екранів і говорять, що все пропало", - сказав Гройсман.

За його словами уряд "бореться не за владу, а за Україну".

"Ці політикани борються за владу. У них є тільки жага до влади. Багато з цих політиків десятиріччями працюють в політиці, займали найвищі відповідальні посади в державі, мали більшість у парламенті, мали всі інструменти, щоб привести Україну до економічного успіху", - заявив Гройсман.

При цьому він розповів про те, як уряд виконує дані обіцянки. Як приклад Гройсман навів підвищення заробітної плати: "Ми з вами відповідаємо за наші слова".

"Популізм, жертвами якого були українці багато років, призвів до того, що українці розчарувались і у владі, і в опозиції. Бо політики всім обіцяють все, але забувають виконувати. Ми виконуємо те, що пообіцяли", - заявив прем’єр.

"Я точно знаю, що ми досягнемо успіху. Собаки гавкають, а караван іде", - сказав Гройсман.

Раніше НБУ у своєму звіті заявив, що підвищення "мінімалки" залишить без роботи близько 630 тисяч осіб. Згодом Гонтарева заявила, що зниження формальної зайнятості передусім відбуватиметься за рахунок закриття "сплячих" ФОП. Нагадаємо, з 2017 року уряд зобов'язав сплачувати щомісячно 704 грн єдиного соцвнеску навіть "сплячих" ФОП, це примусило підприємців з нулями припиняти свою діяльність.

С 1 января 2017 года единый социальный взнос будут платить даже те физлица-предприниматели, которые не получают доход.

Як відомо, 8 липня 2016 року Гройсман звинуватив екс-прем'єра Тимошенко в тому, що вона особисто отримувала вигоду з незаконних газових схем.

Тимошенко вимагала через суд спростування цих слів, однак програла тяганину.

Тетяна Кусок, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування