Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РФ підняла 3 тисячі військових за навчальною тривогою в Криму і на Кавказі

Четвер, 2 березня 2017, 10:28

Близько 3 тисяч російських військовослужбовців було піднято 2 березня за навчальною тривогою у військових частинах окупованого Криму та Північного Кавказу в рамках раптової перевірки боєготовності.

Про це повідомляє російське видання ТАСС, посилаючись на прес-службу Південного військового округу.

"Сьогодні відповідно до рішення командувача військами Південного військового округу генерал-полковника Олександра Дворнікова з метою раптової перевірки бойової готовності було здійснено підйом по тривозі ряду з'єднань і військових частин округу, що дислокується в Карачаєво-Черкесії, Чеченській Республіці, Дагестані і Криму", – йдеться в повідомленні.

До перевірки залучено близько 3 тисяч військовослужбовців і понад 1 тисячі одиниць озброєння, військової та спеціальної техніки, в тому числі танки Т-72Б3, бойові машини піхоти БМП-3, бронетранспортери БТР-82А.

Відзначається, що підняті за тривогою російські з'єднання та військові частини зі штатним озброєнням здійснюють марші на полігони, по дорозі вони відіб'ють напад умовного противника.

По прибуттю військовослужбовці відпрацюють тактичні дії в складі підрозділів, проведуть навчальні стрільби зі стрілецької зброї і гранатометів, а також штатного озброєння танків і бойових машин.

"Особливу увагу в ході раптової перевірки приділяється контролю за організацією командирами і штабами всебічного і якісного управління, взаємодії і зв'язку між підрозділами", – відзначили в прес-службі ПВО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...