Лише 15% працівників підприємств Донбасу погодились на "націоналізацію" – ДПС

Четвер, 2 березня 2017, 15:45

Тільки 15% співробітників "націоналізованих" бойовиками підприємств на окупованій території Донбасу підтримують це рішення.

Про це повідомив на брифінгу речник Держприкордонслужби Олег Слободян, передають "Українські новини".

"У трудових колективах підприємств, які підлягають "націоналізації", встановлено, що тільки незначна частина з них, близько 15%, повністю підтримують цей процес і готові до співпраці", - заявив він.

За словами Слободяна, такі дані отримав спеціально створений штаб, який вивчає ситуацію на 38 "націоналізованих" підприємствах та ставлення трудових колективів до даного процесу.

За його словами, жителі окупованих територій передають українським правоохоронцям інформацію про те, що процесом "націоналізації" керують російські куратори.

Він зазначив, що серед нових інвесторів українських підприємств на Донбасі – в основному російські промислові корпорації.

Як повідомлялося, 1 березня донецькі і луганські бойовики заявили, що підприємства української юрисдикції, розташовані на окупованій території Донбасу, переходять під їх "зовнішнє управління".

"Вводиться зовнішній адміністратор від "держави ЛНР", і податки будуть надходити в бюджет "республіки", - заявили в ОРЛО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування