Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НАБУ привезла Насірову підозру у "справі Онищенка"

Четвер, 2 березня 2017, 20:59

Главу Державної фіскальної служби України Романа Насірова в четвер увечері затримали в Феофанії у так званій "справі Онищенка".

Відповідну інформацію Українській правді підтвердили в прес-службі НАБУ.

"Насіров затриманий у Феофанії під час проведення обшуку в рамках розслідування газової справи", - зазначили у відомстві.

Згідно з інформацією, з головою ДФС наразі проводять слідчі дії. 

"У нас інформація, що він затриманий. Чи вручили йому підозру - поки не можемо відповісти", - додали в НАБУ

Керівник САП Назар Холодницький підтвердив УП інформацію про обшуки, однак не захотів розкривати деталі, пообіцявши зробити це зранку.

О 23:59 прес-служба НАБУ повідомила, що детективи все ще в Феофанії. "Факту затримання ще не було. Є підозра, узгоджене з прокурорами. В даний момент ведуться процесуальні дії. Вранці буде уточнена інформація", - сказали у відомстві.

Раніше повідомлялося, що главу Державної фіскальної служби України Романа Насірова в четвер увечері затримують у Феофанії у так званій "справі Онищенка".

У четвер ввечері НАБУ проводить обшуки за кількома адресами, в тому числі в центральному офісі Державної фіскальної служби, в рамках розслідування кримінального провадження, пов’язаного з неправомірними, на думку слідства, рішеннями Насірова про розстрочення податкових боргів підприємствам із орбіти підозрюваного у газових махінаціях народного депутата Олександра Онищенка.

Онищенко підозрюється в організації схеми з розкрадання коштів при видобутку і продажу природного газу в рамках договорів про спільну діяльність з ПАТ "Укргазвидобування", в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн.

Роман Кравець, Оксана Коваленко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...