Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Про затримання Насірова складено протокол – Ситник

П'ятниця, 3 березня 2017, 11:16

Правоохоронці склали протокол про затримання голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Про це на брифінгу 3 березня повідомив директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник.

"Складено протокол про затримання та оголошено підозру", – повідомив він.

Ситник наголосив, що всі дії детективів прокурорів були законні.

"В подальшому будуть прийняті відповідні рішення. Наскільки я знаю прокуратура має намір ставити питання про взяття під варту і відсторонення від займаної посади", – зазначив директор НАБУ.

Він нагадав, що стан підозрюваного не дозволяє проводити слідчі дії (лікарі діагностували у Насірова інфаркт міокарда –ред.), однак зазначив, що слідство ретельно вивчатиме надані медичні документи.

Читайте також: "Залягти на дно" в Феофанію. Як (за що) Насірову підозру вручали

Як відомо, 2 березня 2017 року детективи НАБУ вручили голові ДФС Роману Насірову повідомлення про підозру. Він підозрюється у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України - "зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки".

Адвокати Насірова заявили, що співробітники НАБУ вручили підозру голові ДФС, коли він уже був непритомний. Таким чином захисники стверджували, що вручення підозри є незаконним.

У четвер ввечері НАБУ провело обшуки за кількома адресами, в тому числі в центральному офісі Державної фіскальної служби, в рамках розслідування кримінального провадження, пов’язаного з неправомірними, на думку слідства, рішеннями Насірова про розстрочення податкових боргів підприємствам із орбіти підозрюваного в газових махінаціях народного депутата Олександра Онищенка.

Валентина Романенко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...