День в АТО: 53 обстріли, 4 військових постраждали

Вівторок, 7 березня 2017, 17:37

Проросійські бойовики у вівторок 53 рази обстріляли позиції Збройних сил України. Внаслідок цього троє українських військових отримали поранення, один — травму.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"На Донецькому напрямку окупанти з мінометів різних калібрів обстріляли Північне, Авдіївку, Зайцеве, Верхньоторецьке, а з гранатометів та стрілецької зброї – Троїцьке, Піски та Зайцеве. По Пісках вогонь вели БМП загарбників", - сказано у повідомленні.

Водночас на Маріупольському напрямку з артилерії неодноразово обстрілювали Талаківку та Тарамчук. Танки вели вогонь по Широкиному, а з мінометів різних калібрів бойовики багаторазово обстрілювали Водяне, Мар’їнку, Талаківку. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Водяне, Гнутове, Павлопіль, Мар’їнку, Широкине.

"На Луганському напрямку зі 122 міліметрової артилерії обстріляли Кримське. З мінометів – знову ж Кримське та Новотошківське, а з ПТРК неодноразово обстрілювали Новотошківське. З стрілецької зброї – Новоолександрівку та Новозванівку", - повідомили у прес-центрі.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування