В Ірпені п'яний співробітник Міносвіти влаштував ДТП - ЗМІ

Середа, 8 березня 2017, 15:24

У ніч на середу в Ірпені Київської області співробітник Міносвіти в нетверезому стані влаштував ДТП.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

"П'яний співробітник міністерства освіти на Renau вилетів на зустрічну смугу і врізався в автомобіль ВАЗ. Водія ВАЗ госпіталізувала швидка", - повідомляє ресурс, додаючи, що співробітник міністерства "перебував у дуже нетверезому стані".

У той же час, начальник управління комунікації ГУ Нацполіції Київської області Микола Жукович у коментарі телеканалу "112 Україна" не підтвердив і не спростував участь співробітника міністерства в ДТП.

"Неважливо, до якого міністерства або відомства він належить, головне, що він у нетверезому стані сів за кермо і став винуватцем ДТП, через яке постраждали люди, що вже є злочином, і його автомобіль, як знаряддя злочину зараз перебуває на штрафмайданчику" , - заявив Жукович.

"ДТП сталося з вини водія Renau, який виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем "Жигулі". В автомобілі "Жигулі" постраждав чоловік, його доставили в лікарню і надали медичну допомогу, потім він знову повернувся до місця ДТП. У водія Renau 1986 року народження було 3.2% проміле - це стан важкого сп'яніння", - повідомив він.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження.

"Згідно із законом передбачено покарання за керування транспортним засобом в нетверезому стані у вигляді штрафу в розмірі 10 тисяч і позбавлення водійських прав на рік", - уточнили в поліції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News