Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Редактор і частина команди "Forbes Україна" розривають зв'язки з Курченком

Четвер, 9 березня 2017, 13:37

Головний редактор і частина команди видання "Forbes Україна" припинили співпрацю з "Українським медіа холдингом".

Про це йдеться у повідомленні на сторінці видання в Facebook в четвер.

"Однак події останнього часу, в тому числі економічна криза та судове протистояння з ліцензіаром, обмежують можливості для нашого професійного росту та розвитку проекту. Виходячи з цього, редакційна команда прийняла єдине правильне рішення в даній ситуації - почати власний незалежний журналістський проект", - наголошується в повідомленні.

Згідно з ним, проект почне роботу в березні 2017 року

Як відомо, американський суд заборонив медіахолдингу UMH використовувати бренд Forbes в Україні.

Американський суд заборонив української компанії використовувати торгову марку видання Forbes, а також товарний знак у пресі, інтернет-ресурсах або в мобільних додатках. Підставою для такого рішення, згідно з повідомленням в ЗМІ, є наявність цензури і порушення принципів незалежної журналістики.

У повідомленні Forbes.ua на сторінці в соцмережі Facebook зазначалося, що команда видання заперечує наявність цензури і пов'язує рішення американського суду з тим, що власник видання знаходиться під американськими санкціями.

Влітку 2015 року американський Forbes вже намагався позбавити український холдинг права використовувати свій бренд в Україні. Тоді в UMH відзначали, що ліцензійний договір дійсний до кінця 2018 року.

Група ВЕТЕК бізнесмена Сергія Курченко і UMH 6 листопада 2013 року достроково закрили операцію купівлі-продажу медіахолдингу. Генеральна прокуратура України в березні 2014 року оголосила Курченка в розшук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...